Obisk Minicityja

Pozdravljeni! Tokrat vas vabim, da se mi pridružite pri ogledu Minicityja. Minicity je otroško mesto v malem, v katerem stojijo majhna pekarna, policijska postaja, bančni kotiček … Namenjen je otrokom od 2. do 12. leta starosti, v njem pa mladi pod vodstvom usposobljenih animatorjev spoznavajo različne poklice.
V Minicityju se odvija vrsta zabavnih in poučnih aktivnosti, ki spodbujajo vse vidike otrokovega razvoja in staršem nudijo oporo pri vzgoji.

Escape Room

Pozdravljeni! Tokrat vas vabim, da se nam pridružite, ko bomo šli v Escape Room, kjer lahko izbirate med šestimi igrami. Te so: Učilnica, Escape Igloo, Skrivnostni recept Maestra Luigija, (od)Rešitev – prava klasika, Izgubljeni navdih umetnika Francesca, Unlock Ljubljana – spoznajte Ljubljano v nepozabni pustolovščini na prostem. Čaka vas zabavna, posebna, izvirna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri. Vam bo uspelo pravi čas razvozlati uganke, ugotoviti kodo in odkleniti vrata, da boste lahko pobegnil?