Elektronska tv zanka LA 240

Namen: z uporabo tega pripomočka lahko naglušna oseba spremlja TV program nemoteno, saj si lahko jakost zvoka iz TV aparata nastavi glede
na svoje potrebe preko elektronske TV zanke.

Ostali normalno slišeči pa lahko nastavijo glasnost zvočnika na TV aparatu, kot ustreza njim, ali po potrebi TV sprejemnik popolnoma utišajo.

Pripomoček osebam z zaušesnim slušnim aparatom za boljši tonski sprejem in individualno regulacijo glasnosti pri spremljanju TV programa.
Primerna do velikosti prostora 50m2.

Ojačevalnik za mobilne telefone CM-BT2 (Bluetooth)

Namen: omogoča prostoročno telefoniranje. Deluje samo z mobilnimi telefoni, ki podpirajo Bluetooth tehnologijo. Naprava CM-BT2  deluje preko slušne zanke (indukcijske zanke), ob tem pa je potrebno slušni aparat preklopiti na “T” ali “M+T”.

Tehnične specifikacije

Dimenzije (VxŠxG): 79 x 48 x 19 mm
Barva: črna/modra
Teža: približno 49 g
Jakost zvoka za delovanje slušalk:
Napajanje: 3,7 V Lithium-Polymer polnljiva baterija, v mirovanju do 120 ur delovanja
Vsebuje: Bluetooth slušalke z vrvico za okoli vratu, baterija, polnilec za v avto, polnilec, USB polnilni kabel
Konektorji: 3,5 mm priključek za slušalke

Priročnik za uporabnikaUser manual

Povezava na: video predstavitev

Ojačevalnik za mobilne telefone T-Dex Widex

Je prostoročna brezžična zanka za uporabo z vsemi slušnimi aparati, ki imajo vgrajeno telefonsko tuljavico. Omogoča vam enostavno povezavo z mobilnimi telefoni, ki podpirajo Bluetooth standard.
Preprosto – namestite T-DEX okoli vratu in ga aktivirate ko zazvoni vaš telefon. Zvok se brezžično prenese v vaš slušni aparat, tako da se lahko pogovarjate neposredno. Klice lahko enostavno sprejmete ali zaključite z enim samim pritiskom na gumb.

Naprava T-Dex Widex deluje preko slušne zanke (indukcijske zanke), ob tem pa je potrebno slušni aparat preklopiti na “T” ali “M+T”.

Navodila za uporabnikaUser manual

Povezava na: video predstavitev

Svetlobni hišni zvonec

Namen: svetlobni hišni zvonec je naprava, ki pretvarja zvok hišnega zvonca ali domofona v utripajočo svetlobo (bliskanje) in je namenjena osebam z okvaro sluha. Uporablja se lahko pri vseh vrstah hišnih zvoncev kot tudi npr. pri domofonih v blokih. Bliskavica se lahko priključi v vtičnico v katerikoli prostor.

Budilka z vibratorjem

Ta majhna, budilka za potovanje vas lahko prebudi z vibriranjem, glasnim zvokom ali utripajočo svetlobo.
Ko uporabljate vibracijsko opcijo preprosto položite budilko pod vašo vzglavnik, da boste lahko čutili vibracije ob nastavljenem času.

Uporabi se jo lahko tudi z integriranim stojalom za lažjo postavitev na nočno omarico ter svetlobnim utripom.

Tehnične specifikacije

Dimenzije (VxŠxG): 95 x 70 x 30 mm
Glasnost: približno 73 dB pri 1m
Izbira bujenj: brez, utripajoča luč, zvočni in vibracijski, samo vibracijski, utripajoča svetloba in zvočni