Društvo gluhih in naglušnih Celje

gsm: 031 567 241
fax: (03) 54 42 666

Spoštovani,

Vabimo vas na predstavitev priročnika dr. Andreje Žele »ZNAKOVNI JEZIK - GOVORICA KRETENJ z vidika uzaveščenja (pravo)pisnih zakonitosti slovenščine: kako iz kretalne govorice v zapisano slovenščino« v torek,  27.8.2019 ob 11. uri, v  veliki sejni dvorani Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije,Drenikova 24, Ljubljana.

Priročnik je kot dodatno gradivo namenjen izvajalcem programa izbirnega predmeta Slovenski znakovni jezik (SZJ) v osnovnih in srednjih šolah. Na predstaviti vas bomo seznanili tudi z ostalim učnim gradivom, ki je namenjeno poučevanju slovenskega znakovnega jezika in izbirnega predmeta slovenski znakovni jezik ter možnostjo usposabljanja za pridobitev kvalifikacije Inštruktor/inštruktorica slovenskega znakovnega jezika, ki je umeščeno v dodatne kvalifikacije Slovenskega orodja kvalifikacij (SOK).

Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite v tajništvo na elektronsko pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  do 23.8.2019.

Vljudno vabljeni!

Zveza društev gluhih  in naglušnih Slovenije

Mladen Veršič, predsednik

__________________________________